Saturday, March 19, 2011

Queen control

assalammualaikum hye dudes.....peh seyes boring giler weekend nie...tapi bagi gua yang single nie ok jer kot xpayah fikir nak keluar mane dengan awek hari minggu nie...hahahahhah.pening tengok gelagat budak rumah gua yang masing2 tengah hangat bercinta 24 jam melekat henpon kt telinga gilerrrr la.....kite tinggalkan cerita pasal budak rumah gua ok kali nie gua nak cite la cikit pasal queen control nie dan sedikit tips untuk semua lelaki2 macho macam gua hahahah.....

Jarang sekali kite dengar king controlkan tapi bagi gua kalau lelaki bising2 sikit kt makwe diaorang 2 xpa kot sebab dah memang tugas kiteorang melindungi kaum yang lemahkan so x wujud isu king control kat cini...gua pelik gile kenape orang perempuan nie kuat membebel dan suka mengongkong?lu ingat lelaki nie budak kecik ke lu nak arah sesuka hati?cmon all gedik gurlz ini bukan zaman P.Ramlee laki kua rumah isteri cari guna peyapu lidi...hahah....sebenarnya keteorang bukan dayus tapi malas nak ambik port jer jangan fikir diam lu boleh pijak kepale kiteorang ..... kita tengok pendapat orang laen pasal isu queen control nie ...




mungkin kaum perempuan akan cakap "hey guys i bukan queen control k,i just nak care jer kat boy i so ad masalah ker?"ok la gua terima la alasan yang kaum perempuan bagi yang kononnyer caring kat pakwe masing2 dan sebagai tanda yang diaorang tol2 cinta kat boy dorang(yuek!!!!muntah gua taip macam nie)...tapi kalau dah sampai kuar makan pun kene bagi tau ape kes? setiap jam kene hantar laporan giler ke ape?ini bukan sayang ini mintak penerajang hahahah.......itu semua alasan jer bagi kaum perempuan bagi menutup cemburu buta sendiri..

                                                   Antara sebab kenape belaku queen control:

1.Perasaan terlampau sayang terhadap pasangan kadang kala megakibatkan cemburu buta..seyes cemburu perempuan nie betul2 giler sampai satu tahap mampu mencederakan orang laen...

2.takut kehilangan orang yang tersayang..well lu orang tau2 jelakan lelaki sekarang banyak yang hensem dan macho so mesti perempuan akan rase tergugat bile perempuan laen dok usha pakwe dia...

3."pakwe gua hak mutlak gua"ok ini bagi yang betul2 obses kat pakwe diaorang setiap gerak geri pakwe diaorang akan dipehatikan memang xkan lepas la siap pasang spy g.......



Sebenarnya xsalah klu nak ambik berat pada pasangan masing2 tapi biar la berpada2..gua rase klu setiap perhubungan disulami dengan kepecayaan dan tolak ansur isu queen control nie xkan wujud ....so kaum perempuan tenang2kan diri 2 ok...hahahahah............

Friday, March 11, 2011

~~~senyum riang~~~


fuh!!!!!!!!!!lega giler bila semunya dah setel,ahkirnya setel gak mesin tok final projek gua..walaupun berdebat besar dengan panel 2 tapi gua stadey beb...nak ajak lawan  cakap dengan gua dia salah orang la beb...ikutkan hati gua nak bako jer semua kajian2 yang gua dah buat 2 sebab nak lepas geram hehehe tapi gua x buat pun cakap jer....kalau ingat2 balik macam2 dugaan gua kene tempuh untuk siapkan projek nie sampai jadi buah mulut orang yang kononyer gua nie pemalas xbuat keje hakikatnyer gua la yang selamatkan keadaan......

 keluar jer dari makmal 2 gua rase macam nak jerit jer sepuas hati walaupun projek gua xseberapa tapi dapat gak masuk pameran beb 'A' dalam tangan  bangga lecture gua masa 2 hahah(baru dia tau gua nie sapa hahah riak sunggh gua nie)makan besor gua pagi 2 bese la student dia dah lepas dengan jayanyer mau dia xbangge..

memang pada awalnya gua ad masalah dengan patner gua bese la pompan nie keje nak cepat jer tapi hampas xberkualiti mangsenyer gua la kesana sini siapkan semua,betul cakap member gua lepas setel final projek nie lu akan tersenyum sebab bende kecik macam 2 pun boleh gaduh..baru gua sedar yang marah 2  setan sebenarnya...hahahahah gelak sorang kalau di fikirkan balik kenal dekal 3 tahun tapi disebabkan hal kecik gaduh sampai megata..gua pn pelik tapi nak buat macam mana hati orangkan...banyak yang gua belajar dari pegalaman nie so pape hal pun azab gua dah lepas gua rase xperlu kot nak ungkit2 buka buku baru tumpukan pada stady n game rugby yang akan datang yeah!!!!!!!!!opsss,,,xlupe kepada kawan2 yang banyak bagi semangat tq sayang korang lah hahahha..............