Saturday, August 6, 2011

LeSSy SucK....

assalammualaikum...bosan sial malam2 minggu nie ape nak buat gua pn xtau la...ngah dok lepak memikirkan masa depan yang masih kabur nie (heheheh) gua terfikir untuk taip entry nie...sebelum nie gua ad terbuka 1 page nie minah nie serius cantik dan comel terjatuh hati la jap gua tgk mke dia hahahah...bila gua buka wall terdetik kat hati gua dia nie lessy ker?arghh!!!gua pedulik ape dia 2 sape xkacau idup gua pun lantak la lu nak buat ape pn ada gua kesah????gua sajer la intai2 picture dia mane la tau ada no telefon disertakan sekali alamat rumah ker??....hahahah ok yang nie gua gurau hee....bile tengok jer semua pic dia serius gua cakap macam "SIAL" la lu perempuan!!! dah la letak semua pic bogel 2 gua xkesah g yang lebih buat gua berapi bila semua pic bogel 2 bertudung...cara dia macam menghina agama sendiri...lu orang bayangkan kalau kaum laen tengok pic 2  semua mesti dorang akan terfikir yang islam nie indah khabar dari rupakan....ya yang lakukan nie semua adalah GADIS MELAYU betul2 memalukan....gua pun dengan selamba bagi ceramah pecuma jer kat minah 2 kat bawah nie antara perbualan keteorang:
dalam maki2 pun sebenarnyer gua kesian kat dia mungkin disebabkan lelaki durjana nie megubah seluruh hidup dia tapi bagi gua nie bukan jalan yang patut dia pilih kalau lu orang ditempat dia mesti korang akan traumakan..so harap2 dia sedar ape yg dia buat 2 salah dan kepada JANTAN2 SIAL kat luar sane dah2 la rosakan anak dara orang lu ada adik ada akak lu jage sebelom ape yang lu buat jadi kat family sendiri..........

12 comments:

fathiahRAIHANA said...

amende la manusia skrg nie -___-
kasar pulak tu bhasa nye
harap2 org cmnie Allah tunjukkan jalan yg benar

muhamad hanif said...

sabar yea bob..


HAAHHAHAHAHA

Maaruf Tanker said...

kdg2 kasar 2 perlu untuk myatakan sesuatu...btl x heee....zaman skrg nasiht lmbt2 dorg dh kebal telinga,,,,

cik abbit said...

eee terok punye pompuan

Panggil aku Han said...

setiap yang terjadi ada hikmah nya..kita yg ada ni cuma perlu doa kan dia :)

yana said...

smoga dia dapat hidayah daripada Allah s.w.t aminn :)

siti nor shafika a.k.a SnS said...

cian dak pompuan 2..
die jdik mgsa..
mybe 2 cara die nk bls dndam kat laki..
smoge die akn dpt hidayah 1 ari nti..

Maaruf Tanker said...

aminn...

Aunty P :) said...

uuisssh, bran to die sungguh .
eh bob :)

Maaruf Tanker said...

haha mmg bran beb huhu

Myra My said...

a good issue...sume ade mslh msng2... ape yg dorg wat tue mybe ada alsn trtntu... kite x bleh nk judge org kan...

Maaruf Tanker said...

betul ak post bende nie pon coz nak bg pgjran kt oran lain xd niat untuk memalukan sape2...blaja dri kslpan kan..

Post a Comment