Wednesday, August 17, 2011

sucker blogger...



assalammualaikum bro and sis...minggu depan dah cuti raya tapi makin dekat dengan cuti makin bertambah tugasan,kuis,ujian dan lab report Fuhhh!! gua rase nak ponteng kelas terus balik kampung je hahahah...nak dijadikan cerita gua nie jenis burung hantu tak tidur malam so sambil2 study gua mesej dengan sorang awek nie dia nie member akak gua...so dia luahkan perasaan dia kt gua...dia nie blogger gak macam gua tapi just tulis untuk diri sendiri  dan kawan2 dia jer....dia megadu kat gua yang blogger sekarang kejar follower jer entry xbest pun...Yap!!!!blogger sekarang memang macam shitt!!serius gua cakap dorang lebih kejar follower daripada hasilkan entry yang bermutu..so xmustahilkan entry baru sekerat dua tapi follower dah beribu riban...ada antaranya entry berkisarkan kehidupan sendiri..peh!!!membosankan pastu nak orang follow blog dia macam haram.tapi gua xboleh salahkan luorang sebab maksud blog itu sendri dah merujuk kepada diari seharian luorangkan...ok gua ada tips sikit pada blogger2 yang buat entry macam nie...xsemestinye setiap hari hidup lu menarik untuk dikongsikan so lu kene pandai curi hati pembace dengan ayat2 yang lebih bersahaja n berjenaka ditambah sedikit info ia akan lebih menarik untuk dibaca...banyak contoh blog2 macam nie dan follower dorang memang ramai..see cara kene betul beb.Dan ada diantara dorang  dok sebok canag picture boyfriend masing2 kat blog...simpan2 la gambar2 tu semua karang bile dah kena sambar pakwe 2 baru nak menagis hahahah...kan lebih elok gambar2 peribadi 2 just disimpan untuk koleksi sendiri..2 belum masuk pic yang terdedah sini sane or berpeluk sakan...agaknyer luorang rase bangga kot bile orang laen tengok aksi gedik luorang 2 hahaha....luorang xrase penat ker menaip entry panjang2 tapi xada sorang pun bace?yap dorang just follow tapi belum tentu akan bace setiap entry yg ditaip...dan kepada gedik2 gurlz xpayah la nak taip entry kutuk sesama kaum sebab rebutkan boyfriend ye, memang gua cukup meyirap bile bace....entry jenis ape nie???suck giler....Ini just pendapat gua jer xtau la luorang macam manekan yang penting bagi gua ape yang cuba kita sampaikan mestilah ada isi dan bermutu dengan cara nie ilmu dan pegatahuan dapat dikongsikan bersama2.....bagi gua berbloging nie just untuk meluahkan perasan ape yang gua nampak ape yang gua alami dengan cara menaip...gua dapat berkongsi ilmu dengan orang lain dari sudut perspektif yang berbeza,entry gua pun suck juga n selalu dapat makian percuma huhuh tapi gua xkesah sebab hati mau kental beb..."I’m not a writer. I have no formal education in writing. In fact I nearly failed English in primary school! hahaha"....


2 comments:

muhamad hanif said...

yesss !!


gua sokong bob !!

Ieqa Swetluv said...

setuju2!! =)

Post a Comment