Saturday, March 19, 2011

Queen control

assalammualaikum hye dudes.....peh seyes boring giler weekend nie...tapi bagi gua yang single nie ok jer kot xpayah fikir nak keluar mane dengan awek hari minggu nie...hahahahhah.pening tengok gelagat budak rumah gua yang masing2 tengah hangat bercinta 24 jam melekat henpon kt telinga gilerrrr la.....kite tinggalkan cerita pasal budak rumah gua ok kali nie gua nak cite la cikit pasal queen control nie dan sedikit tips untuk semua lelaki2 macho macam gua hahahah.....

Jarang sekali kite dengar king controlkan tapi bagi gua kalau lelaki bising2 sikit kt makwe diaorang 2 xpa kot sebab dah memang tugas kiteorang melindungi kaum yang lemahkan so x wujud isu king control kat cini...gua pelik gile kenape orang perempuan nie kuat membebel dan suka mengongkong?lu ingat lelaki nie budak kecik ke lu nak arah sesuka hati?cmon all gedik gurlz ini bukan zaman P.Ramlee laki kua rumah isteri cari guna peyapu lidi...hahah....sebenarnya keteorang bukan dayus tapi malas nak ambik port jer jangan fikir diam lu boleh pijak kepale kiteorang ..... kita tengok pendapat orang laen pasal isu queen control nie ...




mungkin kaum perempuan akan cakap "hey guys i bukan queen control k,i just nak care jer kat boy i so ad masalah ker?"ok la gua terima la alasan yang kaum perempuan bagi yang kononnyer caring kat pakwe masing2 dan sebagai tanda yang diaorang tol2 cinta kat boy dorang(yuek!!!!muntah gua taip macam nie)...tapi kalau dah sampai kuar makan pun kene bagi tau ape kes? setiap jam kene hantar laporan giler ke ape?ini bukan sayang ini mintak penerajang hahahah.......itu semua alasan jer bagi kaum perempuan bagi menutup cemburu buta sendiri..

                                                   Antara sebab kenape belaku queen control:

1.Perasaan terlampau sayang terhadap pasangan kadang kala megakibatkan cemburu buta..seyes cemburu perempuan nie betul2 giler sampai satu tahap mampu mencederakan orang laen...

2.takut kehilangan orang yang tersayang..well lu orang tau2 jelakan lelaki sekarang banyak yang hensem dan macho so mesti perempuan akan rase tergugat bile perempuan laen dok usha pakwe dia...

3."pakwe gua hak mutlak gua"ok ini bagi yang betul2 obses kat pakwe diaorang setiap gerak geri pakwe diaorang akan dipehatikan memang xkan lepas la siap pasang spy g.......



Sebenarnya xsalah klu nak ambik berat pada pasangan masing2 tapi biar la berpada2..gua rase klu setiap perhubungan disulami dengan kepecayaan dan tolak ansur isu queen control nie xkan wujud ....so kaum perempuan tenang2kan diri 2 ok...hahahahah............

1 comments:

ladymontel said...

wah! klu asyik slhkan perempuan lelaki mcmaer plak? xsemua gurl queen control tau..klu laki yg king control lagi dasyat dr queen control..huhu..ape2 pun it just for our opinion about queen control.

Post a Comment